Samsung galaxy s22 note ultra release date

In februari 2022 lanceerde Samsung de Galaxy S22 serie. Deze serie topklasse smartphones bestaat uit de Samsung S22, S22 Plus en S22 Ultra. Hier lees je alles over de S22 serie, zodat je kiest voor het model dat het beste bij jou past. Bovendien leggen we uit waar je op moet letten bij de keuze voor verschillende accessoires.

  1. Vergelijking
  2. Video
  3. Meer informatie
  4. Specialisten reviews
  5. De S22 serie
  6. Accessoires

Vergelijking Samsung S22, S22 Plus en S22 Ultra

Kleur: Wit

Samsung Galaxy S22

  • Schermdiagonaal: 6,1 inch
  • Schermkwaliteit: zeer goed
  • 3x optische zoom
  • Batterijcapaciteit: 3.700 mAh
  • Vermogen opladen: 25W
  • Geen S Pen stylus
  • Snelheidsklasse: uitstekend

Vanaf 749,-

Kleur: Groen

Samsung Galaxy S22 Plus

  • Schermdiagonaal: 6,6 inch
  • Schermkwaliteit: zeer goed
  • 3x optische zoom
  • Batterijcapaciteit: 4.500 mAh
  • Vermogen opladen: 45W
  • Geen S Pen stylus
  • Snelheidsklasse: uitstekend

Vanaf 899,-

Kleur: Rood

Samsung Galaxy S22 Ultra

  • Schermdiagonaal: 6,8 inch
  • Schermkwaliteit: uitstekend
  • 10x optische zoom
  • Batterijcapaciteit: 5.000 mAh
  • Vermogen opladen: 45W
  • S Pen stylus
  • Snelheidsklasse: uitstekend

Vanaf 999,-

De Samsung Galaxy S22 in beeld

Wil je graag weten hoe de smartphones uit de Samsung S22 serie eruitzien en wat de toestellen allemaal kunnen? In deze video leggen we het aan je uit.

Meer informatie over de Samsung S22 serie

Vergelijk de Samsung S22 met de 22 Plus en S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22 en S22 Plus verschillen qua formaat, maar lijken verder erg op elkaar. Toch zijn er ook verschillen, vooral qua batterij. De S22 Ultra ziet er niet alleen anders uit, maar heeft ook onder de motorkap meer te bieden. Zo heeft het toestel betere camera's en een haarscherp quad hd scherm. Bovendien bedien je dit toestel ook met de meegeleverde S Pen stylus. Benieuwd naar alle overeenkomsten en verschillen tussen deze smartphones? Lees dan onze vergelijking.

Camera review S22 Ultra

Op papier is de Samsung Galaxy S22 Ultra één van de smartphones met de meest geavanceerde camera's van dit moment. Onze specialist ging daarom met de S22 Ultra op pad om de camera's te testen. De telelens met 10 keer optische zoom is voor de (amateur)fotograaf een belangrijke reden om dit toestel te kopen. Verder maken alle camera's achterop ook bij weinig licht kleurrijke foto's vol met details. In onze camera review lees je alle ervaringen van onze specialist.

Specialisten reviews

Specialisten review Samsung S22

Onze specialist heeft de S22 voor je getest. Het compacte formaat van deze smartphone is erg fijn. Je bedient het toestel gemakkelijk met één hand. De batterij gaat iets minder lang mee dan die van andere smartphones. Bekijk de review voor meer bevindingen.

Specialisten review Samsung S22 Plus

Wij hebben de Samsung Galaxy S22 Plus uitgeprobeerd. De S22 Plus blijkt een smartphone met een batterijduur van een dag. Verder maakt het krachtige toestel zowel overdag als 's avonds scherpe en kleurrijke foto's. Benieuwd naar alle ervaringen? Lees dan onze review.

Specialisten review Samsung S22 Ultra

De Galaxy S22 Ultra is het meest geavanceerde toestel uit de S22 serie. Onze specialist merkte op dat je haarscherpe foto's maakt. Daarnaast is de S Pen een handige toevoeging. De batterij gaat wel relatief snel leeg. In onze review lees je meer bevindingen.

De Samsung Galaxy S22 serie

Samsung Galaxy S22

De Galaxy S22 is het instapmodel uit deze serie. Het kleine 6,1 inch full hd scherm van deze smartphone is opvallend. Er zijn weinig andere topklasse smartphones die je makkelijk met één hand bedient. Vanwege dit kleine formaat is er slechts ruimte voor een kleine 3.700 mAh batterij. De S22 is energiezuinig, maar soms moet je het toestel gedurende de dag wel opladen. Alle 3 de camera's achterop hebben een nachtmodus. Je maakt dus zowel overdag als 's avonds scherpe en kleurrijke foto's.

Samsung Galaxy S22 Plus

De Samsung S22 Plus is de grotere broer van de S22. Deze smartphones zijn hetzelfde, op wat kleine verschillen na. Zo heeft de S22 Plus een groot 6,6 inch full hd scherm. Je bedient het toestel moeilijker met één hand, maar er is ruimte voor een grotere 4.500 mAh batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat de S22 Plus daarom de hele dag mee. Het toestel is net als de S22 geschikt voor de zwaarste taken. Ook de camera's zijn hetzelfde. Met de telelens zoom je 3 keer in zonder kwaliteitsverlies.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De krachtige Samsung S22 Ultra is het toptoestel uit deze serie. Achter op het toestel vind je 4 van de beste smartphone camera's van dit moment. Met de dubbele telelens zoom je 10 keer in zonder dat je foto's en video's minder scherp worden. Je bewerkt je foto's met extra precisie dankzij de meegeleverde S Pen stylus. Verder zie je op het grote 6,8 inch quad hd scherm meer details dan op de schermen van de andere S22 toestellen. De grote 5.000 mAh batterij gaat de hele dag mee.

Advies over accessoires

Oplader kiezen

Samsung levert geen oplader mee met de Samsung Galaxy S22 smartphones. In de doos zit alleen een usb C naar usb C kabel. Om je nieuwe smartphone op te laden, heb je dus een oplader nodig. De Samsung S22 laad je op maximaal 25 watt op, terwijl de S22 Plus en Ultra 45 watt ondersteunen. Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de keuze voor een oplader. Zo laad jij je nieuwe smartphone straks zo snel mogelijk op.

Draadloze oplader kiezen

Alle toestellen uit de Samsung Galaxy S22 serie zijn geschikt voor draadloos opladen. Zo heb je geen gedoe met kabeltjes. Bij het kiezen van een draadloze lader moet je met veel zaken rekening houden. Welke draadloze lader laadt jouw Galaxy S22 het snelste op? En wil je tegelijk ook je draadloze oordopjes opladen? In ons artikel lees je waar je op moet letten. Zo kies jij de draadloze lader die het beste bij je past.

Screenprotector kiezen

Met een screenprotector voorkom je krassen en butsen op het scherm van je nieuwe smartphone. Een screenprotector kiezen lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Er is bijvoorbeeld verschil in beschermingskwaliteit, maar sommige screenprotectors bieden wat extra's. Zo zijn sommige screenprotectors case friendly of ze hebben een blauw licht filter. In ons adviesartikel helpen we je met de keuze voor de beste screenprotector voor jou.

Heb je nog feedback voor ons over deze pagina?

Optioneel

We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.

Artikel van:

Jesper Smartphone specialist.

Is there a Samsung S22 Note Ultra?

The Samsung Galaxy S22 Ultra sports everything you'd expect in a 2022 flagship and an S Pen to boot. While it takes its design cues from 2020's Note 20 Ultra, it focuses on improvements to camera quality, battery life, and overall performance.

Is Samsung releasing a new note in 2022?

Samsung usually launches its Note series in August every year. If they follow the same suit, we can expect the Galaxy Note 22 Ultra to release in August 2022.

Is Samsung S22 ultra released?

The Samsung Galaxy S22 series was unveiled on 9 February 2022, as the successors of the Galaxy S21 series.

Toplist

Latest post

TAGs